(hat perc)
azért kezdem ezzel a napot
mert meg akarom csinálni
s ezzel kezdeni az énidőmet
mert ez a nehezebb
nem tudom miért
angollal könnyebb
szegény té jut eszembe
hogy hívott
de nem csatlakoztam a játékához
valahogy megint olyan magamnak való lettem
még leginkább a férjemnek való vagyok
a férjemet viselem el legkönnyebben
mert ha vele vagyok
nem kell viselkednem
mert őszintének lenni jobb és fontosabb
mint jónak lenni
tanulom feldmártól
ezért próbálok rossz lenni
mert az az őszintébb
mindent jól csinálni
mikor nem is akarom jól csinálni
brrrrr valahogy nem fűlik hozzá a fogam
s most azt hiszem
el is telt az a hat perc
amit az írásra szántam
még csak annyit
nem őszinte dolog tőlem
kimenni a temetőbe a szüleim sírjához
de ki fogok menni
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2020-10-28 20:05:08
Utolsó módosítás ideje: 2020-10-29 20:43:15