megszoktam a három fejemet
egyet hordok a nyakamon kettő púp a hátamon
a tükörben találkozunk és töprengük
egy nagyszerű versen
amíg púpjaim össze nem vesznek a rímeken
még szerencse hogy én normális vagyok
és inkább halandzsán gondolkodok
de őszintén szólva púpjaim nélkül nem megy
megszoktam a három fejemet