Erdő
Van bennem egy erdő.
Gyerekkorom óta nem változott benne semmi.
Nem barátságos cseppet sem.
Vad dolgok esnek itt, de nem bármi.
Az avarban történetek szálai. Minden meg van írva.
A Grimm testvérek és Hoffmann tudnának róla mesélni.
Nem öregszik, mint én. A szemem sarkából majdnem
megpillantom néha egy-egy napfoltos fa törzsén,
bokor alatti sötét zugban. Ugyanolyan még mindig.
Nem hiszem, hogy a mennybe tudnék jutni.
Egyre fakul a hitem a pokolban.
Ha meghalok, alighanem ez az erdő jön rendbe.
Mint mikor helyére fordul egy kilazult csavar.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2020-08-03 13:20:32
Utolsó módosítás ideje: 2020-08-03 13:20:32