nehézségek
megszoktam a három fejemet
egyet a nyakamon hordok
kettő púp a hátamon
amikor a tükörnél találkoznak
mindig vita folyik semmiségeken
verset próbálnak írni
de összevesznek a rímeken
szerencse én normális vagyok
és inkább halandzsán gondolkodok
a kalapot hordó fejemmel
de púpjaim nélkül
nem boldogulok vele
nem nem vagyok eszement
csak megszoktam a három fejemet
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2020-07-02 05:11:31
Utolsó módosítás ideje: 2020-07-02 05:11:31