Szalay Károly
Ha beteljesül
Ha majd egyszer
nyugalom és békesség
fordul elő a földön,
ha rájön az emberiség,
könnyebb lesz élni,
nem létezik betegség
csak teljes öröm.
Ha beteljesül majd
az a szép álom,
mire minden ember
s én is erre vágyom,
hogy nincs semmi--
betegség se baj,
nem hallatszik többé jaj.
Ha Földünk egyszer
leveti szennyes ruháját,
az emberiség akkor
nem látja annak kárát.
Földrengés, aszály, árvíz
a bolygó különös szeszélyei,
mind, mind az ember
meggondolatlan cselekedetei.
Ha majd egyszer
nyugalom és békesség
jön el a Földön,
nem akad járvány sem--
betegség,csupán csak
öröm és békesség..,
U.I:
Erre kérünk Téged,
segíts Nekünk--
drága Urunk és Teremtőnk!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2020-04-03 12:46:18 Utolsó módosítás ideje: 2020-04-03 12:46:18
|
|
|