Akkor is tegyél, ha nincs mit,
Kilépsz a térbe és időbe,
És annyi ötlet a valóság,
Csak győzd, mit súg megcselekedni.
Akkor is tegyél, ha nincs mit,
Ha éjjel önmagadba' forgasz,
És annyi gondolatsziporka
Hamvad el okos fejedben.
Akkor is tegyél, ha nincs mit.