3 limerick
Élt egy magyar Teodor: Kármán.
S tódult bé tudomány, találmány.
Üldözést megúszva
vonalát meghúzta –
azon minden űrhajós átjár.
*
Élt egyszer a szelíd Böske,
tönkretette őt egy törpe.
Hiába szerette,
s dolgozott helyette –
nem sült le a képe bőre.
*
Fut a vonat: babam-babam!
Magyar huzat, lobogj hajam!
„Akár egy Studenka –
így vallott Piroska –,
úgy lökött, majd elállt szavam…”
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2020-02-24 18:47:30
Utolsó módosítás ideje: 2020-02-24 18:47:30