Közös lónak túros a háta
Leslie azt mondta legyek egyértelmű. Nem kell mindig bő lére
eresztenem a dolgot. Maradjak a tárgynál. Hagyjam a körítést.
Pláne ha unalmas! Mondjam mindig csak azt, amit tudniuk kell.
Leslie minden második vasárnap mesél. Sci-fit, fantasyt, Vampire
-t, Káoszt. Labirintusba csalogat kincs igéretével, lázadást szít,
titkos küldetésre sarkall, sárkányt hazudik, gnómot teremt.
Leslie olvasta minden versemet. Azt mondta jó, rossz, aztán nyugodni
ment. Kettesben maradt egy könyvvel, a lusta szerető! Mert a könyv
jól szeret, és nem tesz fel hülye kérdéseket, nem ad egyszavas választ,
nem beszél a semmiről hosszan, mint én a szülői értekezleten,
ahol még meghallgatnak. Ahol közös a jószág, közös a téma,
közös az érdeklődés és Leslie. Leslie is közös! Csak a csend privát.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2020-02-20 19:13:31
Utolsó módosítás ideje: 2020-02-20 19:13:31