A szépség
lélek hídján lép a költő
egy lábbal ismeretlenül
mikor más végtelenbe néz
kötél táncra kel, múltján hegedül
csíráját őrzi minden sóhajnak
beássa kútját égi fellegekbe
hálót szövő erdők dús hajába
vízre tükröt szóró gyémántba
mégis
a Te hangod a legszebb neki
mikor mosoly'gva lázasan is
az élet árnyéka közt letörtet visz
s nekem minden álmot elhisz
csak te tudod mondani:
"szeretlek apa"
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2020-02-06 18:34:57
Utolsó módosítás ideje: 2020-02-06 18:34:57