ráismerés a péntekre ( énvers )
valaki hozzáfért az adataimhoz és aranyhajszálakat tűzött az agyamba
nem akarom tudni miért a szemem romlását se aranyban mérem
az se baj ha ezüst a barnába vegyülő napfény az se ha kiterítenek úgyis
egy dolgot nem felejtek úgy sem ha a fákat kivágják ott marad a gyökér
és azt se hogy a barnában ott az arany meg az aranyban az ősz
most ki akar vágni valaki és ultrahajtok valami után ami az enyém
és az a valami én vagyok és az megérdemli hogy fű legyen
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2020-01-19 11:38:18
Utolsó módosítás ideje: 2020-01-22 17:39:38