Már nem is
Már nem is
Lehet te jobban tudod, de tényleg,
hisz folyton ezt sulykoltad a nagyvilágba,
én mondjuk sosem vettem tőled készpénznek
és úgy véltem, ez a gondolat halála.
De ha már így elhitted magadnak
az összes sületlenséget,
én is arra jutottam hogy bennehagylak,
és inkább továbblépek.
Amúgy jó volt elhagyni -
bocs, de sokkal jobb nélküled,
olyan világtalan voltál vagy mi…
meg mérges és süket.
Láttam, ahogy utánam mutogatsz:
„vigyázz te magadra”- jött a fenyegetés,
kár hogy azt nem vetted észre,
hogy ez itt már édeskevés.
Sosem ment ez neked,
főleg ahogy öregszel, alig hozod a formád,
de remélem, hogy elhiszed:
én már nem is haragszom rád.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2020-01-05 14:20:59
Utolsó módosítás ideje: 2020-01-05 14:20:59