Halogén
Hull havas görbe ölembe
Izzó halogén vetett árnya
Képzellek megizzadt szövetre
Didergek, ha nem talállak
Petrezselyem csípi nyelvem
Úgy bújok, mint ki almát evett
Átszitál meggybíbor szerelmed
Hordom magam, feszületet
Csonkig évek, beismerjem ?
Több napot kívánok, több órát
Nem lehet már, hogy ne szeressem
Titkos Óz nagy birodalmát
Holtan talál, igaznak vél
Hinni kell, hogy csak így lehet
Viszem magammal fa gerincét
Rászögelve szerelmedet
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2020-01-05 07:48:19
Utolsó módosítás ideje: 2020-01-05 07:48:19