Iniussus genocidium
Amikor mi is beállunk a sorba
lépdelünk egymás mellett a cuppogó sárban
úti poggyásszal a kezünkben, hátunkon
horgasztott fejű felnőttek és síró gyermekek között
vonulunk a marhavagon felé
kilométer a kilométer, méter a méter után
araszolunk belélegezve a mérget
amit egy élet kemény munkájával termeltünk
a vonat majd bevégzi feladatát
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-12-02 12:54:03
Utolsó módosítás ideje: 2019-12-02 12:54:03