Ilyen már volt, mégse
Több lépés távolság kell a vershez,
Ahol már nem a rombolás uralkodik,
Ahol nem nevetnek ki a gyöngeségért,
Ahol a szépség nem malackodik.
Ahol már úgyszólván egyedül vagy,
Lehámlanak az egyéb szempontok,
Akár meg se írd, amit szeretnél,
Se gátlás, se akarás, se vagyok.
Nem vagy te felelős, magadért csak,
Kiáltozásod is csupán belső beszéd,
Minden nélküled lenni törekszik, mégse,
Úgyse menthet fel az emlékezés.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-10-07 00:08:52
Utolsó módosítás ideje: 2019-10-07 00:08:52