ne csodálkozz ha beszorulsz majd
egy kő alá s nem enged a kábulat
mit ér akkor majd a bűntudat ha szemed
kékje túlérik süket lesz hallgatásod és
bánod majd minden szavad
most figyelj mert ha szólnak a szirénák
és gép feszül szívedre cél helyett
már nem tudnak életben tartani
az elhatározások