Mária Magdolna gyermeke (javított)
Mária Magdolna messziről nézte Jézust
a kereszten. Nem sírt, nem átkozódott.
Arra a gyermekre gondolt, akit
szíve alatt hordhatott volna a férfitól.
Azóta sem ejt könnyet. Halála után
fölment a Mennybe, meghajtotta fáradt,
öreg testét az Úr Fia előtt, megcsókolta
annak lábfejét, majd elmosolyodott, és
boldogan gondolt arra a gyermekre, amely
ebből az egyetlen csókból fogant az új világra.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-08-03 16:51:16
Utolsó módosítás ideje: 2019-08-03 16:51:16