magam védelmében
a szomszéd ház előtt pillantottam meg
először rosszul összeforrt lábú kutyának véltem
de aztán láttam sovány horpaszát amelyen
a nyár sem vastagított
bizonytalan léptekkel ment majd megállt visszafordult
mintha éhségében elvesztette volna óvatos rókaeszét
lassan vonszolta magát a rét felé majd eltűnt
a folyó-parti nádasban
most lelkiismeret furdalásom van mert
azt hiszem mondani akart valamit valami
fontosat talán hogy ne gondoljak felőle rosszat
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-07-29 00:25:07
Utolsó módosítás ideje: 2019-07-30 08:56:23