HA TEHETNÉM
Ha tehetném,
a lábujjamat megköszörülném.
Szagokat nem könyvelek,
inkább sírok a csengők felett.
Furcsa szokásaim mind
a csigalépcsőtől erednek,
hol tányérok csiszatolása hallik.
A hosszú pillantásaimtól felleltározott
cellák nem útonállók
és a megszeppent dörmögés
profilját látom mindenütt.
Tavaszi eső, hullj
cseppenként a vállamra,
mivel szeszélyeim garmada
elűz magamtól.
Ha tehetném,
a tartós sikertelenséget
bizonyára kiárusítanám.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-07-22 10:46:50
Utolsó módosítás ideje: 2019-07-22 10:46:50