Eldobhatóak napjaim
szemétként szórtam el őket.
Nap-hegyek állnak glédában köröttem.
Gumikesztyűben tapogatom a jövőt
hogy el ne fertőzzön mielőtt elvakarom.
Lefeslik rólam a kötés, a gyolcs
lepereg arcomról a máz
s mert az álarcnak nincs humora
csak homorú, szájam lefelé görbedt.
Ez volt az én formám.