végtelen vasárnap
rég megírhattam volna hiszen
minden van hozzá: ünnep szerelem kis
billegő tükör
látom benne ahogy bajuszát
stuccolja nagyapám minden vasárnap
nevetünk mert kilestem reggeli rituáléját
füle borotvahabos készül a meccsre
fehér inge az ágyon a széken aktatáskája
benne a jegyek piros karszalag
látom a fényes délutánokat is
izgatott várakozás a mozi előtt
aprópénz csokis sütire édes barnasága
pont mint Pisti szeme szerelmes titkomé
nem szólt senki amikor megnősült
csak amikor öngyilkos lett betonnak
hajtott Kakasdnál
ha élne máshogy fejezném be de így
nem tudom
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-06-17 00:16:00
Utolsó módosítás ideje: 2019-06-18 00:38:06