Kilélegzés
Chiang Korpusz
Volt egy pillanat,
ami meghasadt.
Akkor érezte, hogy mindene megvan.
S rögtön bejött a csömör. Szent Hang.
Akkor be kellett engedni az öncsalást.
Hogy nem a dolog vége a kiábrándulás!
Bár beteljesült a legtöbb vágya.
Hiányérzet támadta meg, akár az álma.
Hát mégse lett vége a vágyakozásnak?
A szabad vegyértékek a testből kiállnak.
A lélek ujjong. A test habzsol.
A szellem azt mondja, ez semmit nem ér.
Térj magadhoz! A meccs csupa öngól.
Közben a méz a a nyelőcsövön át
a gyomorba pottyan.
Lám! Van szépség és intuíció a gondban.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-05-14 11:08:01
Utolsó módosítás ideje: 2019-05-14 11:08:01