Mondd…
Mindent úgy fogadni el,
pont olyannak, amilyen –
kincseivel, titkaival…
mondd, ez lehetséges?
Vagy úgy változni, ahogy
én akarok? Mondd, belém égtek
sekélyes, keserédes gondolatok?
Hogy szerettem ezt a sorsot,
ezt, amit most élek…
mondd… ez lenne a szabadság?
és ha visszanézek
álomvilág lesz a múltam
ott az égen tünékeny…
Mondd, elveszik-e, vagy
magam mellett tudhatom majd…
egy végső ölelésben.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-03-09 18:27:48
Utolsó módosítás ideje: 2019-03-09 18:27:48