nincs értelme szerelmet vallanom.
rád tekintek, és elárulom minden titkomat.
hozzám tartozol, mint parthoz a folyó.
hozzám tartozol, mint saját álom, gondolat. –
sosem leszel az enyém. véges időre kaptam
sejtjeimet, és téged még végesebbre kaptalak.
lehunyom a szemem, és beszédre nyitom a szám.
de elengedlek, mint folyót enged tovább a part.