Hallgass
Hallgass rám, árva vagyok,
Minden apából több a hiány,
Az anyából kevesebb kissé,
Később ment, dehogy is, vitték.
Örökös készenlét, én
Vagyok ez, ki gyanakszik, jobb tán
Ott, hova lettek - hova lettek,
Engem ide teremtettek.
Zavarom a gyerekem,
Túl sok vagyok belőlem, baj, ha
Szólok, hallgatok, azt sem érti,
Miért beszélek magamban.
Átlátom mire lettem,
Mit magyarázok, már megbékít,
Csak azt tudnám, mikor hazudok,
Hiszen már nincsen is kinek.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-12-17 09:10:12
Utolsó módosítás ideje: 2019-01-04 23:04:21