variációk, egykére
1.
egy az egyben mese
egy egyszemélyes kasztról
ki ismeri mondaná is nem is
elcsente a diót vesszőkosarába
megállította az arra járót
fél-kontrollt gyakorolva rajta
hogy mikor megy tovább eldönthette
önbecsülése tolvajéval vetekszik
rajta kaphatták volna
2.
Egyke?
Osztódni vágyott?
Mégsem mert lázadni egészen.
Gyermekként... az áztatott vessző...
valahogy... túl korán...
Azóta keresgél, rakosgat szüntelen,
mint egy kirakós játék elgurult darabkáit.
Mit egyben még sosem (látott).
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-11-05 12:23:39
Utolsó módosítás ideje: 2018-11-06 07:09:13