hajam olykor fekete gyapjú
hideg szög
néha sárral kevert vér
tőzegáfonya
hajad olykor napkelte jóslata
méz és szalma
máskor a szél fésűje
az elsüllyedt kikötő felett
egy nem várt sötét órán
hajunktól holminktól megfosztottak
zsákokba gyűjtve
hegyekben áll
az alattomos
néma peronon