Ébredős
Ez volt az éj, az álmok. Mind lezárva.
Ez már a nappal, lássuk mi maradt.
Semmit se hagyjunk oda az éjre,
napnak a nappal dolga van.
Örök kezdő a valóságban,
téblábolsz konfekciódban,
mosolyod ugyancsak előregyártott,
nem bocsátod meg ha a másiknak van.
Egykor, ilyenkor bölcsődal hallott,
vagy duruzsolták, mi a földnek marad,
összegyűltünk a biztatásban,
és belefagytunk az áltatásba.
Ez lesz a végső a mai napra,
megtámasztjuk magunk a múlt felől,
indulót gyakorlunk pizsamában,
vagy hálóinget öltünk, minek zseb se köll.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-10-08 15:24:22
Utolsó módosítás ideje: 2018-10-08 15:24:22