Körözve
Utálom én a verseket,
Mind énnel van tele,
Hiedelem mindegyikben,
Te is éppen ilyen.
Üt, rág egyik, más rám olvad,
Az szívemig jönne,
Agyam végső igazsággal
Venné mind magának,
Tömné orrba-szájba fejem
Önigazolásra:
Hogy élni szép és élni rossz,
Öröklét halandó,
Be mindegy is hol kapcsolódsz,
Nincs szabad akarat,
Hát döntsél végül, mit akarsz;
Utálom én a verseket,
Mind énnel van tele.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-09-21 20:54:18
Utolsó módosítás ideje: 2018-09-21 20:54:18