Cím nélkül
szerethetetlennek, így gonosznak születtem,
ha elronthatom másnak az örömét, felvidít.
de azt hittem, csak nekem vagy, csak nekem születtél,
és nem volt fontos, hogy mindent, mit én kaphattam
volna, te kaptál.
de te változékony vagy, mint minden, ami boldog:
elejt, felemel, érdek nélkül, tárgyakat. nem számítok. -
késő van. kitárom az ablakom. elnémul bennem
a harag. vele nőttem fel. dédelgetem, hurcolgatom,
és a végére mindig csak ő marad.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-09-05 17:14:52
Utolsó módosítás ideje: 2018-09-05 17:16:19