Elemzés
Milyen nehéz minden este remekművet írni,
Lelki bajból testi vészből előmenetelni.
Megmaradni éppen jobb a voltban,
Sosem elmerülni hideg csillagokba.
Ami volt, volt, semminél is többre vittem,
Magyarázat helyett, mi volt, azt elemzem.
Vallomás, ars poetica minden írás,
Hogy akartam, hogy sikerült, leszámolás.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-08-22 17:45:21
Utolsó módosítás ideje: 2018-08-22 17:45:21