Megszabadítlak értem
Gyötör az ihlettelenség:
valahol alszik a múzsám.
Közben az idő, vadkacsái
elúsznak mellettem –
csőrükben őrlődnek napjaim.
Érezni akarom bőrömön
hogy élek, amíg a nap éget.
Még látom ezüst hajad –
szél borzolja arcomba,
Irixként hűsíti bőröm.
Feltárul előttem lényed;
látom szörnyetegeidet.
Megértelek, mert szeretlek,
azért szabadítlak meg: értem.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-08-13 10:38:15
Utolsó módosítás ideje: 2018-08-13 13:40:45