Ki veszi át a Merevlemezt
Gépem, ha végleg lemerült,
ki imád, lájkol és derül?
Szmájlit ki tehet fel egy szájtra?
Ki kerül föl majd az Instára?
Vágykeltő szőkévé a tini-
buborékot ki retusálja?
Ki posztol falra gifeket,
hajakat, verő gyereket?
S kúl nickeknek kicsoda állít
mámorosztásból millenárist?
Gépem, ha végleg lemerült,
ki pötyögi be a betűt!
S ki veszi át adat-halászva
a Merevlemezt Luleában!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-07-25 00:41:07
Utolsó módosítás ideje: 2018-07-25 00:41:07