Vékony cérnaszál
Végtelennek
Látszik de rövid
Gyengének látszik
De elég erős
Elbír sok mindent
Súlyt amit évek
Alatt felszedek
Éles töréseket
Amik azóta
Már összeforrtak
Mély lenteket és
Magas fenteket
Elbírt sok mindent
Egyszer elszakad
De amíg megtart
Addíg lógok még