Para, frázis
Virág elhervadt, a karót ellopták,
más a világ, nem felesel.
Anyád nem örül az aranynak mit adtál,
hiába csücsülsz itt feleslegesen.
Be van a Héttorony is zárva,
bebocsátást vársz, de hiába,
hervadt virág fejed alatt a párna,
tolvajok karója tüzénél melegedsz.
Ne siess, úgyis elmaradsz,
hajtsd le szépen a fejedet,
kőben csorbult tejfogaddal
ne vakard kitakart sebedet.
Bujdokoltál? Magához ki űzött?
Veszd , ami nincs, ha ugyan győzöd.
S hány világ a hét? Te bolond.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-07-11 15:51:55
Utolsó módosítás ideje: 2018-07-11 15:51:55