Bégetés
Terel az ég, ha úgy hiszed,
hogy nem tehetsz te semmiről,
adja az Úr a jeleket,
idióta, aki bedől.
Perel az ember, rendbe' van,
különvélemény - hát vagyok,
megmutatják az utakat,
egy lépés csak, mit bírhatok.
A szabadsággal mondd, mi lesz,
se türelem, se' végtelen.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-07-04 10:14:11
Utolsó módosítás ideje: 2018-07-04 10:14:11