Mittoménmiezésholésmér
Fekete felhők lila vörös sárga kopott fák
Átbújunk az út alatt a vonat döcög az idő sz...!
Az idő az téli és hideg és sötét
Legalábbis ott kint de itt bent...
Legbelül meg kavarog fényes forró
Kint lesz jobb
Bent lesz bal
Azután majd rend?
Mellékesen jegyzem meg hogy az Éjszakai Őrszem
épp azt mondta -jó, énekelte- itt a fülemre hogy
kört fog rajzolni a nevem köré
Nem is tudja a nevem!
Persze rajzolni azért tudhat!
Ez megint egy fel-le hét
Ez megint egy fel-le év
Ez megint egy fel-le élet
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-05-21 13:14:06
Utolsó módosítás ideje: 2018-05-21 13:14:06