Kerti pad, boglárkák.
Idillbe csomagolt pillanat.
Rád vigyáznak a párkák,
de várlak a hárs alatt.
Fogy a borom, fogy a nappal,
míg te a temetőben alszol,
eggyé leszel a talajjal,
csended a semmihez passzol.
Tűzzománc a naplemente,
zárja az ég nyári ablakát,
ilyenkor estelente
a világ csillagos plakát.