Pataki Lili
Mese a langyos tavaszi szellőről (javított)
A kicsim volt,
kicsinye lettem,
szeretett,
míg megszenvedtem,
szolidan,
meg-megsimítva
fürtjeim, vörös sebem.
Patakká vált, míg
szomjaztam,
szellővé, míg
elkárhoztam,
betakart, míg
sóhajtoztam,
szelíden, valómban.
Átöleltem,
megsimított,
felfordultam,
felvidított,
álmodtam, mert
megtanított szeme tükre,
mandula.
A kicsim volt,
kicsinye lettem,
megszeretett,
megszerettem,
szeme tükre mandula,
tavaszi szél
angyala.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-04-23 20:20:36 Utolsó módosítás ideje: 2018-04-23 20:20:36
|
|
|