Anamnézis
Majdnem színig telt a bálaraktár.
Satnya példaképek halmozódnak,
a kínálatból bármit választhatnál,
de jobb, ha ettől zokszavakkal óvlak.
Penészes silóba ömlik minden,
mit egybegyűjt a mentális ficam,
rendelhetsz belőlük - permalinken,
még mocskot is, mely szép és arctalan.
Gusztusosan pusztul a jelenkor,
a sikkes csibészekkel paroláz,
bár ódzkodik a hitvány feladattól,
de hajtó lesz az irgalmas vadász.
A prédaszerep egyre jobban passzol,
s a foglár szabadságról magyaráz.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-04-09 12:10:11
Utolsó módosítás ideje: 2018-04-09 12:10:11