nagyi(ma)
s minthogy a megváltás
forintosítva vagyon
adj nekem pénzt
és békességet
védj meg a kísértéstől
nehogy emberségbe fáradva
embertelenné legyek
miképpen a Földön itt
hasonlóképpen a mennyben
így rajzolja az égre
a füstifecske is
bár nem tud emberül
mégis szépnek képzeli
újra és újra szárnyával
festi meg az esti szarkalábat
s a nagymamákat
mert bölcs madár az
aki az éjt a mélyből is figyeli
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-03-27 18:48:00
Utolsó módosítás ideje: 2018-03-27 18:48:00