bármit megtehetsz
bármit megtehetsz,
hisz nem is vágysz akármire;
már céljaidban
módosít, mi eddig voltál,
hát szerény legyél
és mégis boldog – messzeség
mind, amit belátsz,
és végül is mi másra vágysz:
mi majdnem megvan –
múltadból épülsz, ne tagadd;
apád-anyád volt,
kikből mára magad maradsz,
bolond szerényen,
ezt mondtad rájuk – ugyanezt,
és nem viselted,
hogy lehet ilyen kevésre
venni életet –
bármit megtehetsz, akármit.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-03-15 23:11:23
Utolsó módosítás ideje: 2018-03-15 23:11:23