vers a kedves
alig vártam hogy veled legyek
simogasd csókjaiddal homlokom
érezzem újból tintaillatod
egy papírlapon
veled ismét kikötők nélkül
hajózni mérges vizeken szüntelen
kíntól őrjöngő partokat kerülve
egymásnak élni örök hűséggel
vadul szeretve mig űvölt a kéj
mámorunk vulkánjába újból lemerülve
szétrobban minden atomunk
s ránk nevet egy új fénycsecsemő
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-02-11 19:13:25
Utolsó módosítás ideje: 2018-02-11 19:13:25