Zsurnaliszta
Robban a cikke, harsan a hangja,
Hold híján is az égre csahol.
Hívja a hívét, küldi a harcba,
ő maga inkább vár valahol.
Mélyinterjút kér provokálva,
meghallgatja a válaszokat,
tudva: az ügyfél azt honorálja,
hogyha a laptop néma marad.
Nélküle többé nem rendeznek
munkaebédet, díszvacsorát;
kettő közt a rövid potya-csendet
puszta gyomorral vészeli át.
Harcol a firkász: megtanították
egykori mestere mondatai:
"Indul a küzdés, szájkaratékák,
vár már rátok a szájtatami!"
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-01-13 15:42:00
Utolsó módosítás ideje: 2018-01-13 21:47:31