csíkok (jav.1)
piros-fehér csíkos Jackie kalap volt rajtam
a piros szalag a homlokodba hullott
piros-fehér csíkos volt a ruhám is.
fejed az ölemben.
kérdeztem ugye így marad örökre
de aztán láttalak elbiciklizni
az erdő melletti földúton
te is piros-fehér csíkosban voltál
hirtelen feltűnt benned néhány csík kék
szerelem? félárnyék?
korábban nem vettem észre.
mezei laborkísérlet:
a te hűvös és kék véreden
az én forró vörösöm elsistereg
az ígéret már vicces pin-up szöveg
leöntve benzinnel
gyufája szerencsére egyikünknek sincsen
már ismerem a sok halált
nem lep meg
teljes nyugalommal ülök
ölel a kádnyi langyos víz
karomat kilógatom
nem nem semmi hitchcocki
ereimben sós málnaszörp
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-11-15 21:50:30
Utolsó módosítás ideje: 2017-11-15 21:52:00