GYEREKJAVÍTÓ
Visítozott hisztis Pisti,
s ugrált erre-arra:
mackós mozdonyt vegyen néki
rögvest édesanyja!
Meglátta ezt valahonnan
bajszosképű róka,
s vitte a kis haszontalant
GYEREKJAVÍTÓBA!
Nos, a gyerekjavítóban
mókás kicsi rókák
az ok nélkül visítozást
nagyon kigúnyolják.
Ám, ahogyan ezt teszik, hát
nincsen annak párja:
sok megjavult kis csínytevő
perdül velük táncra!
Nem cirkuszol mozdonyért már
Pisti, letett róla,
csakhát - folyton menni akar
GYEREKJAVÍTÓBA!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.