(kis vasárnapi) ismétlődések
ott voltam a tópart mentavirág illatában
a kis haszonállatokban
a porcelán felhőkben
csak akkor mindig értem jött valaki
most én hámozom a kukacos almát
rakom a tányért mindenkinek
nincs tópart sem mennybe nézés
csak az ő képzelt zsoltárhangja
de elég lesz mert ilyenkor itt van Isten is
elmegy visszajön
halkan
még élünk
/ Nagyanyám emlékére /
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-06-01 10:26:45
Utolsó módosítás ideje: 2017-06-02 21:50:36