A szerelem néha szartakarítás.
Máskor ahhoz is kevés.
Rutin.
Hogy valaki bemelegíti az ágyat.
Mellém fekszik,
Alám vagy fölém.
Ha beteg vagyok, ül és néz.
Naponta háromszor
Beadja az orvosságot.
Nem szánakozik.
Várja, hogy kézen foghasson.
Ne legyen többé mi, csak ő
És én, hogy reprezentáljam
Szerethetőségét.