Bájvicsor
Ma is megpróbáltam magam elkenni,
Ismét nem kellettem senkinek
Másra, mint fűszernek az estebédhez.
Legyek kitüntetve, megadják a módját.
Az asztalnál kedves képet vágok,
Ahogy a férj és a gyerekek is.
Tudják, hogy őszinte vagyok,
Ezért nem mondhatok igazat.
Dobálózni szavakkal és emberekkel.
Rendben tartani a kirakatot.
Hátha gyorsan megvesznek, és
Nem jönnek beljebb.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-04-21 17:14:25
Utolsó módosítás ideje: 2017-04-21 17:14:25