Ez is kell, az is kell
Kell, mint majmoknak a sótörés,
kell az ürügy, mert balesetben
szenved,
a zsákos ember fodrozódik, fodrozódik, mint a holdkóros hullámok,
ez is kell,
mindazonáltal megharaphat a térfélcserét lebonyolító
kushadás,
s az engedmény meglel, a szegmensek jajkiáltása
is kell,
más lapra tartozik, hogy téged a mustárcsurgató illem libikókája izgat,
egy antigravitációs pillér van itt, mely bebocsátást kér
a paradicsomba, máskor meg a takarítószemélyzet van jelen, mely duplán
hatékony, ha spórolhat
a szarkofágokon,
hátad mögül egy lián nyakszirten bök, ez is kell,
rózsák szirmát kifakító az is, aki köp,
mígnem egyszer leveszik rólad a címkét és elhitetik a csodagyerekekkel, hogy eloroztad
a példátlanul lusta aurahegesztők
egyszeregyét.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-03-20 22:01:17
Utolsó módosítás ideje: 2017-03-20 22:01:17