Kiutal (jav.)
Megválaszolatlanul hagysz,
hogy vétkedre én legyek majd a magyarázat,
az egyetlen számodra igazi,
aki múltidézéssel tisztít meg bűneinktől,
ne érződjön hogy romokon építkeztem.
Nem hozzám vagy közel,
hanem tőlem,
én pedig távol vagyok hozzád.
Képzetet keltesz,
de te nem ismersz magadra benne,
és én azt sajátítom ki magamnak belőle,
amilyen a világ,
ahol senkinek sem jut eszébe keresni téged.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-02-27 07:35:02
Utolsó módosítás ideje: 2017-02-27 07:35:02